Νέος δίσκος από τους Wishbone Ash... σα να μην πέρασε μια μέρα!

Νέος δίσκος από τους Wishbone Ash... σα να μην πέρασε μια μέρα!

Νέος δίσκος για τους Wishbone Ash ως επισφράγιση της 50χρονης πορείας τους!

 Λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, η μπάντα είχε ήδη μπει στο στούντιο και ηχογραφούσε το νέο της άλμπουμ σε CD από την γερμανική εταιρεία Steamhammer/SPV. Ο νέος αυτός δίσκος που φέρει τον τίτλο "Coat of Arms" ήταν μια ανέλπιστη επιτυχία όπως οι ίδιοι ομολογούν, μιας και το αγκάλιασαν με πολύ αγάπη και ενθουσιασμό, τόσο το κοινό όσο και ο μουσικός τύπος. Ξεχωρίζουν τα κομμάτια "We stand as one" και "Back in the day", ενώ το "Empty man" φαίνεται να κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος... στα cd players των φανατικών οπαδών τους! Μάλιστα, το περιοδικό Classic Rock στο Ηνωμένο Βασίλειο συμπεριέλαβε τον δίσκο στις 25 καλύτερες κυκλοφορίες για το 2020!

Και όχι... δεν έρχεται να αντικαταστήσει το θρυλικό "Argus" (1972), το οποίο θεωρείται από κοινό και κριτικούς το σημαντικότερο έργο της πορείας τους, αλλά να δηλώσει ότι οι Wishbone Ash (...του Andy Powell) είναι ακόμη εδώ!

Αφροδίτη Καραντωνάκη

 


Πολυμέσα

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης