‘90 Χρόνια Ζωής και Δράσης – Έκθεση Ορειβατικής Αφίσας

‘90 Χρόνια Ζωής και Δράσης – Έκθεση Ορειβατικής Αφίσας

‘90 Χρόνια Ζωής και Δράσης – ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΑΦΙΣΑΣ’

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων το 2020 συμπληρώνει ενενήντα (90) χρόνια ζωής και δράσης από την ίδρυση του το 1930. Ο εορτασμός των 90 χρόνων συμπίπτει και με τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του καταφυγίου μας στην τοποθεσία Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού.

Στα πλαίσια αυτών των εορτασμών ο Σύλλογος διοργανώνει Έκθεση, με θέμα τις: ‘Αφίσες από ορειβατικές και άλλες εκδηλώσεις του Συλλόγου’, από την Τετάρτη 23 έως και την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020, σε συνδιοργάνωση με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ.. Η πολύχρονη δημιουργική πορεία του Συλλόγου θα προβληθεί μέσα από το μαγικό έντυπο που λέγεται ‘Αφίσα’, που υπάρχει για να θυμίζει και να προβάλλει τις πολλές μικρές και μεγάλες, αναβάσεις και συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και παρουσιάσεις, που έχει διοργανώσει ο Σύλλογος στο πέρασμα του χρόνου.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στον Εκθεσιακό Χώρο στο Ισόγειο του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου επί της Ακτής Τομπάζη 31 στο Παλιό Λιμάνι και το κοινό θα μπορεί να την επισκεφθεί από τις 18:00 μ.μ. μέχρι και τις 22:00 το βράδυ.

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης