*φωτογραφία αρχείου *φωτογραφία αρχείου

Κρήτη: Επί πέντε μήνες έμπαινε και “ξάφριζε” σπίτια | Η λεία του ξεπερνά τις 35.000 ευρώ

Περισσότερες από 35.000 ευρώ ήταν η λεία που είχε αποκομίσει από τις διαρρήξεις σπιτιών τις οποίες έκανε ένας Ηρακλειώτης, ο οποίος δρούσε ανενόχλητος τους τελευταίους 5 μήνες

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

Σύμφωνα με το αναλυτικό δελτίο της ΕΛ.ΑΣ.: 

Εξιχνιάστηκαν, σήμερα (22.10.2020) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, δέκα (10) υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οι οποίες διαπράχθηκαν σε οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ηρακλείου. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα από την 06.01.2020 έως 29.05.2020 ο ημεδαπός διέπραξε συνολικά δέκα κλοπές-διαρρήξεις σε οικίες, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές και χρυσή λίρα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 35.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης