Λαχτάρησε 35χρονη Ολλανδή που εγκλωβίστηκε στην «κρυφή παραλία» δίπλα από τις «Σπηλιές» - Δείτε το βίντεο της επιχείρησης goodnet.gr

Λαχτάρησε 35χρονη Ολλανδή που εγκλωβίστηκε στην «κρυφή παραλία» δίπλα από τις «Σπηλιές» - Δείτε το βίντεο της επιχείρησης

Έκανε βουτιά από τα απότομα βράχια, αλλά δεν μπορούσε λόγω της θαλασσοταραχής να κολυμπήσει για την επιστροφή

Ένα περιστατικό απεγκλωβισμού μίας 35χρονης Ολλανδής από την «κρυφή» παραλία, που βρίσκεται δίπλα από την παραλία «Σπηλιές» στο Λατζιμά διαχειρίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το λιμενικό στο Ρέθυμνο.

Γύρω στις 2.30 το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της καντίνας στην παραλία Σπηλιές ενημέρωσε το λιμενικό ότι ο σύζυγος μίας 35χρονης πήγε και του είπε ότι η 35χρονη δεν μπορούσε να φύγει από τη διπλανή παραλία, η πρόσβαση στην οποία είναι μόνο θαλάσσια, αφού από στεριάς οι κάθετοι βράχοι δεν το επιτρέπουν.

Φαίνεται ότι οι δύο τουρίστες είχαν ανέβει στα βράχια και από ψηλά έκαναν βουτιά προς τη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή. Οι άνεμοι, όμως, ήταν ισχυροί με αποτέλεσμα να υπάρχει θαλασσοταραχή και η κοπέλα να μην μπορεί να φύγει από την παραλία κολυμπώντας, κάτι που προφανώς έκανε ο σύζυγός της, ο οποίος έφτασε στις Σπηλιές και ενημέρωσε τον καντινιέρη.

Έτσι, ένα περιπολικό της Λιμενικής Αρχής πήγε στο σημείο και είδε από ψηλά την κοπέλα, η οποία ήταν καλά στην υγεία της και δεν κινδύνευε. Τελικά, το πλωτό σκάφος του λιμενικού απέπλευσε για την περιοχή, η οποία ωστόσο είναι βραχώδης και δεν μπορούσε να πλησιάσει. Μαζί με τους λιμενικούς στο σημείο είχε πάει εθελοντικά και ο κ. Γιάννης Αγριμάκης, ιδιοκτήτης της σχολής ναυαγοσωστών και πλωτών μέσων, ο οποίος έπεσε στο νερό και με σωσίβιο κατάφερε να μεταφέρει την κοπέλα κοντά στο σκάφος και τελικά όλοι να αποχωρήσουν.

Η 35χρονη δεν κινδύνευσε ούτε στιγμή, όμως έζησε μία μικρή περιπέτεια που θα τη θυμάται για χρόνια. Φρόντισε πάντως να επισκεφθεί το λιμεναρχείο και να ευχαριστήσει θερμά τους ανθρώπους που την βοήθησαν.

Πηγή: goodnet.gr


Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης