Χανιά: Έναρξη λειτουργίας ιστότοπου Μίκη Θεοδωράκη

Χανιά: Έναρξη λειτουργίας ιστότοπου Μίκη Θεοδωράκη

Την Τετάρτη 29 Ιούλη 9μ.μ. γιορτάστηκαν τα γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη στο πατρικό του σπίτι, στο Γαλατά του Δήμου Χανίων. Με αφορμή τα γενέθλια του Μίκη, εγκαινιάστηκε ο νέος ιστότοπος του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη με το όνομα «Μίκης Θεοδωράκης – ΟΔΗΓΟΣ».

Την έναρξη λειτουργίας του ιστοτόπου χαιρέτησαν με μήνυμά τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Χανίων Γιάννης Γιαννακάκης.
Σημειώνουμε ότι ο ιστότοποσ mikisguide.gr περιλαμβάνει τα «Άπαντα Θεοδωράκη» οπότε αποτελεί ένα οδηγό έρευνας, μελέτης, εκπαίδευσης και πληροφόρησης, έναν «εξερευνητή» του Μίκη Θεοδωράκη.

Ένας οδηγός που παρουσιάζει στον αναγνώστη συνοπτικά και εκτεταμένα το έργο, τη δράση και την προσωπικότητα του Μίκη Θεοδωράκη. Όπως επίσης παρουσιάζει και το πώς τον είδαν, τον έκριναν, τον βλέπουν και τον κρίνουν οι σύγχρονοί του.
Διαχειριστής του είναι ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Αγοραστάκης.

Πηγή: ΕΡΤ Χανίων

 

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης