Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για δομές κοινωνικής φροντίδας

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για δομές κοινωνικής φροντίδας

Διαδικτυακό εκπαιδευτικό σεμινάριο για δομές κοινωνικής φροντίδας από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης. 

Η Διεπιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή υλοποιεί εκπαίδευση σήμερα Πέμπτη, 30.07.2020 στις 10:00’-14:00’ και την Πέμπτη, 06.08.2020 στις 16:00’-20:00’.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των εργαζομένων και η παροχή τεχνογνωσίας για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και υγιεινής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, για τη διασφάλιση της υγείας των ίδιων, καθώς και των ωφελούμενων των δομών και γενικότερα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Θεματικές Ενότητες Εκπαιδευτικού Προγράμματος αναλυτικά πατήστε εδώ

Στο πλαίσιο αρωγής των δομών κοινωνικής φροντίδας της Κρήτης για την προστασία εργαζομένων και ωφελούμενων σε αυτές, επόμενες δράσεις της Διεπιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής, είναι ο μοριακός έλεγχος εργαζομένων των δομών κοινωνικής φροντίδας για τον ιό SARS-CoV-2 μέσω δειγματοληψίας από τις Κινητές Ομάδες Υγείας Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ που συντονίζει η 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης και επισκέψεις στις δομές από κλιμάκιο της Διεπιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής με τη συνδρομή των Κοινωνικών Συμβούλων της Περιφέρειας Κρήτης.

Στόχος των δράσεων της Διεπιστημονικής Συμβουλευτικής Επιτροπής είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στις δομές κοινωνικής φροντίδας της Κρήτης.

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης