Χανιά: Αίσιο τέλος στην υπόθεση της γυναίκας που απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι ΕΡΤ Χανίων

Χανιά: Αίσιο τέλος στην υπόθεση της γυναίκας που απειλούσε ότι θα πέσει από το μπαλκόνι

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της γυναίκας που απειλούσε να πηδήξει από μπαλκόνι από το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή του Κουμπέ στα Χανιά

Περίπου στις οκτώ το βράδυ, ειδικό κλιμάκιο της αστυνομίας που είχε έρθει από το Ηράκλειο κατάφερε να μπει στο σπίτι της, με τρεις άνδρες να μπαίνουν από την ταράτσα, αλλά και από τα πλάγια του μπαλκονιού που για ώρες παρέμενε απομονωμένη η γυναίκα, καταφέρνοντας να την αιφνιδιάσουν και να την ακινητοποιήσουν. Έπειτα από την επέμβαση της αστυνομίας, η γυναίκα οδηγήθηκε σε περιπολικό, προκειμένου στη συνέχεια να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Νωρίτερα η Πυροσβεστική είχε ανοίξει προστατευτικό στρώμα, κάτω από το μπαλκόνι, ενώ το απόγευμα στο σημείο πήγε γερανοφόρο όχημα με μεγάλη σκάλα για να επιδιώξει να κατεβάσει τη γυναίκα. Νωρίς το μεσημέρι άνδρες της Πυροσβεστικής απομάκρυναν με τη βοήθεια σκάλας την 14χρονη κόρη της γυναίκας, από το διαμέρισμα.

 

Πηγή: ΕΡΤ Χανίων

Σχετικά Άρθρα

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλείστε να είστε κόσμιοι και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*).

Σήμα πιστοποίησης του Μητρώου των Διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης